top of page

Utskott

Påverka vad som händer i Agora genom att engagera dig i något av våra utskott. Samtidigt som du blir en vital del av vår verksamhet får du även en bra merit och ett tillskott på ditt CV. 

IMG_7382_edited.png

EVENTUTSKOTTET

Eventutskottet är den del av Agora som ansvarar för utbildningskompletterande event. Ansvarig för utskottet är eventansvarig från Agoras styrelse. Tillsammans med utskottet anordnas tacksittningar för engagerade inom sektionen, gästföreläsningar och andra spännande event. Syftet med utskottet är att skapa mervärde för våra medlemmar. Alla idéer är välkomna och möjligheterna är stora till att arrangera event som är både roliga och utvecklande för framtiden.

Campus_Helsingborg-629-629-2.jpeg

STUDENTREPRESENTANT

Som studentrepresentant arbetar du i ett förebyggande syfte för att tidigt identifiera behov och problem som kan komma att ske/upplevas under kursens gång. Samtliga studentrepresentanter samlas innan kurser sätter igång och diskuterar kursupplägg, examinationer, schema och diverse liknande frågor. Detta är alltså ett ypperligt tillfälle att driva på förändringar och göra din, liksom andra studenters, röst hörd!

flaggor.jpg

INTERNATIONELLA UTSKOTTET

Det internationella utskottets uppgift är att främja det kulturella utbytet samt hjälpa Agora att ytterligare inkludera alla studenter på Campus. Endast fantasin sätter gränser för hur ni kan uppnå dessa mål, var med och sätt din prägel på detta utskott!

IMG_4469.HEIC

MARKNADSFÖRINGSUTSKOTTET

Marknadsföringsutskottets uppgift är att marknadsföra Agora. Det är detta utskottet som ser till att sektionens facebook- och instagramkonto hålls uppdaterad. Marknadsföringsutskottet arbetar även med att ta fram utdelningsmaterial och att göra snygga affischer till Agoras projekt och events. Detta utskott passar därför den kreativa!

bottom of page