top of page
Ballonger utan agora_edited.jpg

Om Agora

Agora är Samhällsvetarkåren vid Lunds universitets Helsingborgssektion och representerar studenterna på utbildningarna Service Management och strategisk kommunikation.

Tillsammans med drivna och engagerade studenter, samt universitetet, arbetar Agora med studiebevakning och att kvalitetssäkra din utbildning. Vårt arbete innebär även utbildningskompletterande aktiviteter i form av projekt som till exempel novischveckorna, examensfirande och arbetsmarknadsdagar. Vi arrangerar även diverse utbildningar och events, samt har fem stycken olika utskott som våra medlemmar kan engagera sig i.

Agora arbetar för dig som student och för att du skall ha det så bra som möjligt under din studietide. Vi strävar efter att utbildningarna vid institutionen för service management och strategisk kommunikation skall hålla toppklass, för att examinerade studenter skall bli så attraktiva som möjligt på arbetsmarknaden. För att möjliggöra detta behöver vi dina åsikter och ditt engagemang!

Vi i Agora arbetar även med studenters fysiska och psykiska arbetsmiljö via våra studerande skyddsombud. Lika viktigt som arbetsmiljön är trakasserier, något som Agora inte accepterar. Vi arbetar aktivt enligt den likabehandlingsplan som fastställs av Samhällsvetarkåren. I fall du som student blivit utsatt - kontakta oss!

Ballonger utan agora_edited.jpg
bottom of page