top of page

Agoras Novischveckor

Novischveckorna är ett fantastiskt evenemang som återkommer varje höst. Syftet är att studenter som ofta är nyinflyttade från annan ort i landet, ska få en så bra start som möjligt på sin studietid på Campus Helsingborg.

IMG_9792.JPG

Novischveckorna är ett fantastiskt evenemang som återkommer varje höst. Helsingborgssektionen Agora samlar under två veckor studenter från institutionerna Service Management och strategisk kommunikation samt studenter som läser modevetenskap, ämneslärare och socionomprogrammet. Detta projekt planeras av projektgruppen som kallas för Novischeriet som väljs ut varje år. Novischeriet består av tio personer som driver projektet från början till slut. De nya studenterna delas sedan upp i faddergrupper som består av studenter som redan studerat en tid på Campus. Deras uppgift är att agera som support och guida de nya studenterna under deras första tid i Helsingborg.

Syftet med novischveckorna är att studenterna som ofta är nyinflyttade från annan ort i landet ska få en så bra start som möjligt på sin studietid. De två veckorna fylls med aktiviteter i form av till exempel teambuilding, rundvisning av Helsingborg och andra typer av festliga evenemang. Novischveckorna avslutas sedan med en finsittning där priser delas ut och en trerättersmiddag avslutar två fantastiska veckor!

Novischveckornas Instagram

Vill du vara en del av Novischveckorna nästa år? 

Gå in under: Kontakta oss!

IMG_9466.JPG
bottom of page