top of page

JOBBANNONSER

Här hittar du lediga tjänster för studenter!

Allakando söker duktiga studiecoacher

Allakando är en av de största utbildningsorganisationerna i Sverige. Varje år hjälper vi tusentals barn och ungdomar i hela Sverige med läxhjälp och studiestöd.

 

Vi söker nu studiecoacher som vill hjälpa barn och ungdomar med att öka sin studiemotivation och nå sina studiemål. Detta är en fantastisk möjlighet för studenter som vill ha ett flexibelt extrajobb vid sidan av studierna. Ta chansen och sök jobbet redan idag!

Klicka HÄR för att ansöka!

Deltidsarbete på Ansvarsfullt

Ansvarsfullt söker nu en eller flera engagerade och kommunikativa personer som vill ta fram 

marknadsmaterial kring Ansvarsfullts ledningssystem i hållbarhetsarbete, annonsering och publikation i sociala medier. Som deltidsarbetare har du en nyckelroll i utvecklingen av marknadsföring och kommunikation.

 

Arbetsuppgifter: Analysera och ta fram av nytt relevant innehåll och budskap till specifika målgrupper. Idéskapande och planering av kreativt innehåll i sociala medier och e-mail marketing. Enklare grafiskt arbete. Arbete och kommunikation sker på svenska.

 

Intresserad? Kontakta: Ebba@Lysaeus.com

DinBil erbjuder sommarjobb 

DinBil SE söker nu nya kollegor till sommarjobb som servicerådgivare på Volkswagen och Audi Helsingborg.

Utbildning under våren är betald och anpassas till ledig tid i förhållande till skolan, tjänsten löper heltid under sommaren med goda chanser att jobba extra även under höst/ vinter och kommande somrar.

Ett perfekt jobb för dig som gillar service!

Du hittar lediga jobb genom att klicka HÄR!

Deltidsarbete RO Properties

RO Properties söker nu en engagerad och utåtriktad person som vill ta fram marknadsmaterial för våra olika varumärken. Som deltidsarbetare har du en nyckelroll i utvecklingen av vår marknadsföring och kommunikation.

 

Arbetsuppgifter: Analysera och förädla kundresan samt framtagande av nytt relevant innehåll. 

Idéskapande och planering av kreativt innehåll på webb, sociala medier, e-mail marketing. Enklare grafiskt arbete.

Intresserad? Maila din ansökan till: peter.kuylenstierna@roproperties.se

Communication student worker på TFS HealthScience

"TFS HealthScience is excited to be expanding our Communication team and we are looking for an experienced, highly motivated Communication Student Worker who shares our vision of providing clinical research excellence. [...] This role will suit an undergraduate looking for paid work experience of 10-12 hours per week. Working hours can fit in with your ongoing studies to allow you to gain valuable hands-on experience." LinkedIn

Klicka HÄR för att läsa mer om ansökan!

Biblioteket i Helsingborg söker amanuenser!

Vi söker minst 4 engagerade studenter i första hand på ABM eller någon av Samhällsvetenskapliga fakultetens/Campus Helsingborgs utbildningar för extraarbete i bibliotekets lånedisk. Du kommer att ge service i vår informationsdisk för i huvudsak studenter och anställda på Campus. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. lånehantering, ställa tillbaka böcker, samt hjälpa till vid utskrifter/kopiering etc. Du måste även känna dig bekväm med att kommunicera på både svenska och engelska i lånedisken. En del ensamarbete ingår i tjänsten, vilket kräver en god förmåga att ta självständiga beslut utifrån givna ramar.

Ansök genom att klicka HÄR!

 

bottom of page