top of page

JOBBANNONSER

Här hittar du lediga tjänster för studenter!

Deltidsarbete RO Properties

RO Properties söker nu en engagerad och utåtriktad person som vill ta fram marknadsmaterial för våra olika varumärken. Som deltidsarbetare kommer du ha en nyckelroll i utvecklingen av vår marknadsföring och kommunikation.

 

Arbetsuppgifter: Analysera och förädla kundresan inklusive framtagande av nytt relevant innehåll. Idéskapande och planering av kreativt innehåll på webb, sociala medier och e-mail marketing. Uppdatera enklare saker på Wordpress. Enklare grafiskt arbete.

Intresserad? Maila din ansökan till: peter.kuylenstierna@roproperties.se

Communication student worker på TFS HealthScience

"TFS HealthScience is excited to be expanding our Communication team and we are looking for an experienced, highly motivated Communication Student Worker who shares our vision of providing clinical research excellence. [...] This role will suit an undergraduate looking for paid work experience of 10-12 hours per week. Working hours can fit in with your ongoing studies to allow you to gain valuable hands-on experience." LinkedIn

Klicka HÄR för att läsa mer om ansökan!

Allakando söker duktiga studiecoacher

Allakando är en av de största utbildningsorganisationerna i Sverige. Vi söker nu studiecoacher som vill hjälpa barn och ungdomar med att öka sin studiemotivation och nå sina studiemål.

 

Detta är en fantastisk möjlighet för studenter som vill ha ett flexibelt extrajobb vid sidan av studierna. Ta chansen och sök jobbet redan idag!"

 

Ansök genom att klicka HÄR! 

Extrajobb på StudentConsulting

Börjar det kännas tomt i studentkassan? Vi på StudentConsulting letar nu efter studenter som vill arbeta någon gång i månaden på ett välbetalt extrajobb. Uppdraget är inom inventering, där du tillsammans med andra studenter räknar igenom varor på livsmedelsbutiker. Det finns även möjligheter att få fler timmar via andra uppdrag om du visar framfötterna. Tveka inte att söka tjänsten direkt via vår annons!

Ansök genom att klicka HÄR!

Flexibel extrapersonal i receptionen på Hotel 1622

"Vi söker dig som är driven, flexibel och brinner för service. Tjänsten gäller helgjobb, men finns även möjlighet till extrapass vardagar. Du tar emot bokningar, betalningar, in- och utcheckningar och ser självklart till att varje gäst känner sig speciell och välkommen. [...] Vi önskar att du ser långsiktigt på tjänsten och har en annan huvudsyssla, som studier. Start omgående!"

Tidigare erfarenhet av hotell/serviceyrke, svenska och engelska i tal och skrift, datorvana, minimum 18 år. Intervjuer hålls löpande.

Intresserad? Maila din ansökan till: liselott@hotel1266.se

RäddaBarnen i Helsingborg söker volontärer 

"I oroliga tider är behovet av stöttning och trygghet mycket stort, inte minst bland barn. Rädda Barnen söker därför nya volontärer. Rädda Barnens lokalförening i Helsingborg arbetar för att stärka barns (upp till 18 år) rättigheter i kommunen. Vi har flera projekt i gång som behöver volontärer och vi hoppas att du är en av dem!" 

 

Vill du veta mer? Kontakta

LF.helsingborg@medlem.rb.se

Söker du praktikplats och gillar TikTok?

"Ett företag i centrala Helsingborg är intresserade av praktikanter som vill ta sig an ett projekt vi har på appen TikTok. Studenterna erbjuds handledning och lokal att tillgå några timmar i veckan på Hetch, som är ett startup community och ekosystem för tech-bolag i Helsingborg. Företaget söker ett team på tre till fyra personer som har en del förkunskaper kring denna app och som framförallt har ett intresse att bli bättre."

Intresserad? Kontakta: sanna@leven.to

MyNanny söker Au Pair i USA!

Just nu söker MyNanny, ledande i Sverige inom barnpassning, personer som är intresserade av att arbeta som Au Pair i USA! Detta är definitivt en möjlighet för livet och för många studenter kan det även vara en välbehövlig paus under eller efter studieåren, så passa på och sök nu!

Klicka HÄR för att ta reda på mer!

Biblioteket i Helsingborg söker amanuenser!

"Vi söker minst 4 engagerade studenter i första hand på någon av fakultetens/Campus Helsingborgs utbildningar för extraarbete i bibliotekets lånedisk. [...]

I arbetsuppgifterna ingår enklare biblioteksarbete som lånehantering, ställa tillbaka böcker på hyllorna, samt hjälpa till vid utskrifter/kopiering och grundläggande IT-service."

Ansök genom att klicka HÄR!

Exjobb och/eller deltidsjobb på Edument Training

Exjobb - kartläggning utbildningsbransch: Edument training söker exjobbare för att kartlägga utbildningsbranschen för systemutvecklare. 

Deltidsjobb - kommunikation: Vi söker en person som kan hjälpa med kommunikationen som leder till att stärka varumärket. 5-10 timmar/veckan. 1-2 dagar i veckan behöver man passera Helsingborgskontoret på dagtid för att få stöd/feedback!

Är du nyfiken och vill veta mer? Kontakta: bjorn@edument.se

Söker du extrajobb?

Som publikvärd på Helsingborg stadsteater är du en viktig del i att ge publiken ett minnesvärt teaterbesök. Är du lösningsorienterad och serviceminded är detta det perfekta extrajobbet!

 

Arbetsuppgifterna består bland annat av att scanna biljetter, välkomna och servera, diska och sälja mat och dryck i våra barer.

 

Välkommen med din ansökan till: britta.jonasson@helsingborg.se

Telefonist till PEAB Support i Ängelholm

Nu söker Academic Work till PEAB, en telefonist som önskar arbeta extra ca 1-2 pass/veckan! Som telefonist tar du emot samtal från hela koncernen, vilket innefattar en del detektivarbete för att hitta rätt personer/avdelning inom koncernen. Som konsult erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter! 

Läs mer HÄR!

Intresserad och vill veta mer? Kontakta Hannah Skog:  hannah.skog@academicwork.se

Office Depot söker extrapersonal i Landskrona

"Vi söker butikssäljare till vår butik på Östervångsplan i Landskrona. Tjänsten är 25% deltidsanställning, men även vid sjukdom, semester m.m. Kan även förekomma arbete i våra butiker i Helsingborg eller Ängelholm. 

 

Timmarna schemaläggs under öppettider: Måndag-Fredag 08:00-17:00. Vi sökerr dig som fyllt 18 år, med en passion för försäljning och som motiveras av att leverera toppservice. OBS: Ensamarbetet kan förekomma."

Intresserad och vill veta mer?

Kontakta: denniz.thulin@officedepot.se

Extrajobb som rekryterings- & bemanningsassistent

Som rekryterings- och bemanningsassistent kommer du tillhöra Adeccos kontor i Malmö och ingå i ett team som arbetar med tjänster inom industri och produktion. I denna roll får du följa med och medverka i det vardagliga arbetet kring rekrytering och bemanning.

Du kommer att vara ett viktigt stöd för både rekryterare och konsultchefer. Vi söker dig som studerar på universitet/högskola med inriktning mot Service eller Personal, vi ser gärna att du har minst 2 år kvar av dina studier. 

Ansök genom att klicka HÄR!

Vi söker dig som är nyfiken, gillar utveckling och att bidra till andra!

Under hösten 2022 kommer vi på Forza of Sweden starta upp vår nya konsultpool! Detta innebär att du tillsammans med andra härliga personer kommer bli en del i ett nätverk där fokus kommer vara att utveckla sitt självledarskap, förmåga att leda andra och facilitera utveckling. Du erbjuds gratis utbildning och emellanåt även god fika.

Är du nyfiken och vill veta mer? Kontaktahanna.svensson@forzasweden.se

bottom of page