JOBBANNONSER

Här hittar du lediga tjänster för studenter!

Studerande skadereglerare till Länsförsäkringar Skåne

Just nu söker Academic Work för Länsförsäkringar Skånes räkning efter fyra stycken drivna och engagerade sudenter med erfarenhet av service till tjänsten som skadereglerare!

Studerar du och har minst 1,5 år kvar och vill kombinera studierna med ett roligt och utmanande extrajobb? Då kan detta vara perfekt för dig!

Ansök via annons här eller kontakta ansvarig rekryterare Carolina Ljunggren på carolina.ljunggren@academicwork.se vid minsta fråga eller fundering. 

academic work.png

Boxflow söker en rekryteringsassistent

Vi är ett logistik- och bemanningsföretag med huvudkontor beläget i Östra Ljungby. Här finns även vårt nybyggda TPL-Lager på 23 000 kvm. Vi söker nu efter en studentmedarbetare som vill få inblick i bemanningsbranschen. Vi letar efter en driven person som vill hjälpa våra konsultchefer i rekryteringsprocessen.

Är du intresserad? Läs gärna mer i annonsen här!

boxflow.png

Marknadsassistent till DataPartner AB i Helsingborg

Studerar du strategisk kommunikation? 

Sveriges ledande Visma Partner letar nu efter en självständig och driven student som vill bli deras nästa kreatör inom marknadsföring och extern profilering. I rollen som DataPartners marknadsassistent får du jobba med renodlade marknadsaktiviteter. Så om du tycker om att få utlopp för din kreativitet och samtidigt vill erhålla värdefull erfarenhet inom marknadsföring vid sidan om studierna? Sök nu!”

 

Läs mer om annonsen här!

 

Är du intresserad? Ansök direkt eller kontakta

Agnes Lekenhed på agnes.lekenhed@academicwork.se

academic work.png

Fieldly söker Office Coordinator

Fieldly söker en serviceinriktad student för en Office Coordinator-roll på 25%.

Är du intresserad? Läs mer & ansök här! 

fieldly.jpg

Carepa söker studenter till ledningsgruppen

Carepa AB är en ung och snabbväxande leverantör av förbrukningsmaterial till företag och arbetsplatser med säte i Ängelholm. Bolaget grundades 2017 genom en sammanslagning av KM Pack och Svenska Pappersgrossisten och har sedan dess växt kraftigt. Tillväxtresan har fortsatt och bolaget omsätter 2021 cirka 255 miljoner kronor. Vi är 55 anställda och har kunder över hela landet. Verksamheten bedrivs från huvudkontor och logistikcenter i “E-city”, mitt emellan Helsingborg och Ängelholm, samt två säljkontor i Malmö och Halmstad. Carepa är inne på en spännande resa och om fem år ska bolaget vara dubbelt så stort med en omsättning om 500 miljoner kronor.


Läs mer & skicka in din ansökan senast 5 dec! https://www.carepa.se/om-oss/samhallsengagemang/

carepa.png

Studenter till BONESUPPORT Customer Service
 

Studerar du Service Management och vill ha ett extrajobb vid sidan om studierna?

 

Vill du arbeta i hjärtat av en organisation som gör verklig skillnad? I rollen som BONESUPPORTs nästa Customer Service medarbetare får du inte bara säkerställa en förstklassig service som förändrar liv - du får dagligen arbeta med kloka människor som präglas av passion och professionalism!”
 

BONESUPPORT är ett ledande företag verksamt inom ortobiologi för behandling av skelettskador. Företaget är verksamt globalt och deras huvudkontor är beläget i lund där 45 av deras 100 anställda arbetar. Vi på Academic Work söker nu två studenter som kan täcka upp i deras Customer service under eftermiddagar, ca. 2-3 dagar vardera i veckan. Tjänsten är deltid på 6 månader med god chans till förlängning. Möjligheter till sommarjobb finns!

 

Låter det som något för dig?

Läs mer om övriga krav samt arbetsuppgifter i annonsen här: https://jobs.academicwork.se/annons/studenter-till-bonesupport-customer-service/15064268

 

Är du intresserad? Ansök direkt eller kontakta Agnes Lekenhed på agnes.lekenhed@academicwork.se

academic work.png