top of page

JOBBANNONSER

Här hittar du lediga tjänster för studenter!

Allakando söker duktiga studiecoacher

Allakando är en av de största utbildningsorganisationerna i Sverige. Varje år hjälper vi tusentals barn och ungdomar i hela Sverige med läxhjälp och studiestöd.

 

Vi söker nu studiecoacher som vill hjälpa barn och ungdomar med att öka sin studiemotivation och nå sina studiemål. Detta är en fantastisk möjlighet för studenter som vill ha ett flexibelt extrajobb vid sidan av studierna. Ta chansen och sök jobbet redan idag!

Klicka HÄR för att ansöka!

Deltidsarbete på Ansvarsfullt

Ansvarsfullt söker nu en eller flera engagerade och kommunikativa personer som vill ta fram 

marknadsmaterial kring Ansvarsfullts ledningssystem i hållbarhetsarbete, annonsering och publikation i sociala medier. Som deltidsarbetare har du en nyckelroll i utvecklingen av marknadsföring och kommunikation.

 

Arbetsuppgifter: Analysera och ta fram av nytt relevant innehåll och budskap till specifika målgrupper. Idéskapande och planering av kreativt innehåll i sociala medier och e-mail marketing. Enklare grafiskt arbete. Arbete och kommunikation sker på svenska.

 

Intresserad? Kontakta: Ebba@Lysaeus.com

Deltidsarbete RO Properties

RO Properties söker nu en engagerad och utåtriktad person som vill ta fram marknadsmaterial för våra olika varumärken. Som deltidsarbetare har du en nyckelroll i utvecklingen av vår marknadsföring och kommunikation.

 

Arbetsuppgifter: Analysera och förädla kundresan samt framtagande av nytt relevant innehåll. 

Idéskapande och planering av kreativt innehåll på webb, sociala medier, e-mail marketing. Enklare grafiskt arbete.

Intresserad? Maila din ansökan till: peter.kuylenstierna@roproperties.se

bottom of page