JOBBANNONSER

Här hittar du lediga tjänster för studenter!

Rädda Barnen i Helsingborg söker volontärer 

"I oroliga tider är behovet av stöttning och trygghet mycket stort, inte minst bland barn. Rädda Barnen söker därför nya volontärer. Rädda Barnens lokalförening i Helsingborg arbetar för att stärka barns (upp till 18 år) rättigheter i kommunen.

 

Vi har flera projekt i gång som behöver volontärer och vi hoppas att du är en av dem!" 

 

Vill du veta mer? Kontakta

LF.helsingborg@medlem.rb.se

Rädda Barnen i Helsingborg söker projektledare 

"Rädda Barnens lokalförening i Helsingborg arbetar för att stärka barns (upp till 18 år) rättigheter i kommunen. Vi söker projektledare för sportlovsaktiviteter vecka 8 (heltid). Som projektledare ansvarar du för planering och genomförande av sportlovsaktiviteter tillsammans med volontärer. Du är driven, ansvarstagande och värnar om barns rättigheter. Skicka in din intresseanmälan senast 9 januari 2023."

 

Vill du veta mer? Kontakta: LF.helsingborg@medlem.rb.se

Biblioteket i Helsingborg söker amanuenser!

"Vi söker minst 4 engagerade studenter i första hand på någon av fakultetens/Campus Helsingborgs utbildningar för extraarbete i bibliotekets lånedisk. [...]

I arbetsuppgifterna ingår enklare biblioteksarbete som lånehantering, ställa tillbaka böcker på hyllorna, samt hjälpa till vid utskrifter/kopiering och grundläggande IT-service."

Ansök genom att klicka HÄR!

MyNanny söker Au Pair i USA!

Just nu söker MyNanny, ledande i Sverige inom barnpassning, personer som är intresserade av att arbeta som Au Pair i USA! Detta är definitivt en möjlighet för livet och för många studenter kan det även vara en välbehövlig paus under eller efter studieåren, så passa på och sök nu!

Klicka HÄR för att ta reda på mer!

Söker du jobb till årsskiftet?

"Vi söker dig som kan arbeta under den kommande högsäsongen hos oss på Nowaste, för kunder som Polarn O. Pyret, Panduro och Björn Borg, med flera. Arbetet är uppdelad i två skift, dagtid och kvällstid. Du kommer att tillhöra ett av skiften. Vi behöver säsongsarbetare datumen 31 oktober-31 december."

Dagtid: 06:00-15:00
Kvällstid: 15:00-00:00

Intresserad? Ansök HÄR!

Söker du extrajobb vid sidan av studier?

Edument påbörjar ett projekt internt där dem i sin konsult del vill öka sin kommunikation online! De söker därmed en content/marknads-student som vill hjälpa till att driva denna delen av Eduments kommunikation av personal, projekt och varumärke!

Intresserad? Kontakta Mentor Mehmeti: mentor@edument.se

Exjobb och/eller deltidsjobb på Edument Training

Exjobb - kartläggning utbildningsbransch: Edument training söker exjobbare för att kartlägga utbildningsbranschen för systemutvecklare. 

Deltidsjobb - kommunikation: Edument training söker en person som kan hjälpa med kommunikationen som leder till att stärka varumärket till att bli nordens ledande IT-utbildare. 5-10 timmar/veckan. 1-2 dagar i veckan behöver man passera Helsingborgskontoret på dagtid för att få stöd/feedback!

Är du nyfiken och vill veta mer? Kontakta: bjorn@edument.se

Office Depot söker extrapersonal i Landskrona

"Vi söker butikssäljare till vår butik på Östervångsplan i Landskrona. Tjänsten är 25% deltidsnaställning, men även vid sjukdom, semester m.m. Kan även förekomma arbete i våra butiker i Helsingborg eller Ängelholm. 

Timmarna schemaläggs under öppettider: Måndag-Fredag 08:00-17:00. Vi sökerr dig som fyllt 18 år, med en passion för försäljning och som motiveras av att leverera toppservice. OBS: Ensamarbetet kan förekomma."

Intresserad och vill veta mer?

Kontakta: denniz.thulin@officedepot.se

Telefonist till PEAB Support i Ängelholm

Nu söker Academic Work till PEAB, en telefonist som önskar arbeta extra ca 1-2 pass/veckan! Som telefonist tar du emot samtal från hela koncernen, vilket innefattar en del detektivarbete för att hitta rätt personer/avdelning inom koncernen. Som konsult erbjuds du stora möjligheter att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter! 

Läs mer HÄR!

Intresserad och vill veta mer? Kontakta Hannah Skog:  hannah.skog@academicwork.se

Vi söker dig som är nyfiken, gillar utveckling och att bidra till andra!

Under hösten 2022 kommer vi på Forza of Sweden starta upp vår nya konsultpool! Detta innebär att du tillsammans med andra härliga personer kommer bli en del i ett nätverk där fokus kommer vara att utveckla sitt självledarskap, förmåga att leda andra och facilitera utveckling. Du erbjuds gratis utbildning och emellanåt även god fika.

Är du nyfiken och vill veta mer? Kontaktahanna.svensson@forzasweden.se

Extrajobb som rekryterings- & bemanningsassistent

Som rekryterings- och bemanningsassistent kommer du tillhöra Adeccos kontor i Malmö och ingå i ett team som arbetar med tjänster inom industri och produktion. I denna roll får du följa med och medverka i det vardagliga arbetet kring rekrytering och bemanning.

Du kommer att vara ett viktigt stöd för både rekryterare och konsultchefer. Vi söker dig som studerar på universitet/högskola med inriktning mot Service eller Personal, vi ser gärna att du har minst 2 år kvar av dina studier. 

Ansök genom att klicka HÄR!

Extrajobb som säljande kundtjänstmedarbetare på AssistansBolaget

Inom kundservice-rollen kommer du besvara samtal från våra kunder. Du hjälper kunderna med rådgivning om försäkring utifrån kundens behov. Din uppgift är att leverera den bästa kundupplevelsen till varje kund, i varje samtal. Vi söker dig som brinner för att prata med människor, är duktig på att skapa förtroende, vill utveckla din försäljning samt drivs av att ständigt bli bättre. Läs mer HÄR! 

Skicka din ansökan till: jobb@assistansbolaget.nu