Vad är campus vänner?

"Campus Vänner är organisationen som verkar för bästa möjliga utbyte mellan studenter på Campus Helsingborg och näringslivet.
Vi är brobyggaren mellan studenter och företag – allt för att Du, som student eller företagare, ska kunna skapa inspirerande och betydelsefulla kontakter för framtiden."
- Campus Vänner

Nästa event

  • 2/12: Campus x Prisma 16.15-19.45

Var: Prisma, Henckels Torg 3

I ett exklusivt samarbete med fyra företag i Prisma möts studenter och näringsliv och knyter kontakter för framtiden.

Hetch och Campus Vänner bjuder in till campus x prisma. Syftet med kvällen är att få komma in bakom kulisserna hos företagen och att få se hur det är att arbeta hos dessa på riktigt. De fyra företagen ger även en inblick i vad de står för och vilka karriärmöjligheter de kan erbjuda i Prismahuset. Ni kommer få träffa Atkins, Ernst & Young, KPMG och Lindab Innovation Hub.

Ta chansen att träffa flera företag under samma kväll för årets stora studentevent! Perfekt för att kicka igång nätverkandet efter pandemin!

Mingel: 16.15 - 16.30

Breakout sessions: 16.40 - 18.30

Middag, musikunderhållning & mingel: 18.30 - 19.45

Glöm inte att det är kostnadsfritt för alla studenter!

kommande event

  • 2/12: Campus x Prisma 16.15-19.45: Stort nätverksevent med företag på Prisma som vi gör tillsammans med HETCH och Wihlborgs. Mingel i entrén och breakouts hos deltagande företag i deras respektive lokaler.
     

  • 7/12: Glöggfrukost 08.00-09.00. Tema: Entreprenörskap med Nyföretagarcentrum/Mindpark. Var: Mindpark

Anmäl dig till eventen på Campus Vänners Facebook, där kommer även mer information när aktuellt datum närmar sig, så glöm inte att följa dem där!

  • Facebook
  • Instagram

Har du några frågor?

Kontakta Campus Vänner direkt!

Tack för ditt meddelande!