CV.png
campus vänner.jpeg
campus vänner 2.jpeg
campus vänner 3.jpeg
CV.png

Vad är campus vänner?

Campus Vänner är en organisation som arbetar för bästa möjliga utbyte mellan studenter vid Campus Helsingborg och det regionala näringslivet. Vi är brobyggare mellan studenter och företag - allt för att Du som student eller företag ska kunna skapa inspirerande och betydelsefulla

kontakter för framtiden. Vi skapar evenemang för att du ska kunna träffa och mingla med vårt nätverk som representerar HR-chefer, VD, affärsutvecklare, kommunchefer, kommunikatörer, studenter, forskare m.fl. och även möjligheter att delta i workshops, spännande föreläsningar och mycket mer.

 

Campus Vänner är en ideell förening och vårt arbete möjliggörs av engagerade medlemsföretag från regionen som med sin närvaro skapar ingångar för studenter att vidareutvecklas genom allt från motiverande stipendier till verklig arbetslivserfarenhet. Vår organisation startade 2010, är belägen i centrala Helsingborg och har idag 60 medlemsföretag.

 

Missa inte att också bli en del av oss! Som student är allting gratis.

Nästa event

7 december: "Hur får jag jobbet?"

Kom och lyssna på Marie Norén, VD och grundare av den moderna rekryteringsfirman Gigstep. Hon har många års erfarenhet av coaching, rekrytering, arbetsmässor och föreläsningar samt har även flera gånger blivit nominerad och kommit tvåa på ”Årets Tillväxtentreprenör” av Tillväxt Malmö.

 

Marie delar med sig av sina bästa tips och råd: Vad vill egentligen arbetsgivare ha? Vad menas med mjuka värden? Hur vässar jag min Linkedinprofil? Vad ska jag tänka på inför arbetsintervjun? Hur utformar jag mitt CV bäst?

 

Nu har du som student chansen att lyssna på ”Hur får jag jobbet?” onsdag 7 december kl.17-19 på Helsingborgs stadsteater. Vi bjuder på en härlig och givande kväll med lite lättare tilltugg. (Föreläsningen är på svenska.)

Anmäl dig på länken senast 5/12 kl.12.00 HÄR!

20 december: Lunchmingel på United Spaces

Mer information kommer!

    kommande event

     

    Håll utkik efter nästa event på Campus Vänners Instagram, där kommer mer information när aktuellt datum närmar sig, så glöm inte att följa dem där! Du kan också maila maja.lemner@hotmail.com för att registrera dig till Campus Vänners nyhetsbrev.

    Campus Vänners hemsida.png

    Hemsida​

    Campus Vänners instagram.png
    LinkedIn.png

    Instagram

    LinkedIn

    Har du några frågor?

    Kontakta Campus Vänner direkt!

    Tack för ditt meddelande!