top of page
CV.png
campus vänner.jpeg
campus vänner 2.jpeg
campus vänner 3.jpeg
CV.png

Vad är campus vänner?

Campus Vänner är en organisation som arbetar för bästa möjliga utbyte mellan studenter vid Campus Helsingborg och det regionala näringslivet. Vi är brobyggare mellan studenter och företag - allt för att Du som student eller företag ska kunna skapa inspirerande och betydelsefulla

kontakter för framtiden. Vi skapar evenemang för att du ska kunna träffa och mingla med vårt nätverk som representerar HR-chefer, VD, affärsutvecklare, kommunchefer, kommunikatörer, studenter, forskare m.fl. och även möjligheter att delta i workshops, spännande föreläsningar och mycket mer.

 

Campus Vänner är en ideell förening och vårt arbete möjliggörs av engagerade medlemsföretag från regionen som med sin närvaro skapar ingångar för studenter att vidareutvecklas genom allt från motiverande stipendier till verklig arbetslivserfarenhet. Vår organisation startade 2010, är belägen i centrala Helsingborg och har idag 60 medlemsföretag.

 

Missa inte att också bli en del av oss! Som student är allting gratis.

Nästa event

20 december: Lunchmingel på United Spaces

Mer information kommer!

  kommande event

   

  Håll utkik efter nästa event på Campus Vänners Instagram, där kommer mer information när aktuellt datum närmar sig, så glöm inte att följa dem där! Du kan också maila maja.lemner@hotmail.com för att registrera dig till Campus Vänners nyhetsbrev.

  Campus Vänners hemsida.png

  Hemsida​

  Campus Vänners instagram.png
  LinkedIn.png

  Instagram

  LinkedIn

  Har du några frågor?

  Kontakta Campus Vänner direkt!

  Tack för ditt meddelande!

  bottom of page