top of page
CV.png
campus vänner.jpeg
campus vänner 2.jpeg
campus vänner 3.jpeg
CV.png

Vad är campus vänner?

Campus Vänner är en organisation som arbetar för bästa möjliga utbyte mellan studenter vid Campus Helsingborg och det regionala näringslivet. Vi är brobyggare mellan studenter och företag - allt för att Du som student eller företag ska kunna skapa inspirerande och betydelsefulla

kontakter för framtiden. Vi skapar evenemang för att du ska kunna träffa och mingla med vårt nätverk som representerar HR-chefer, VD, affärsutvecklare, kommunchefer, kommunikatörer, studenter, forskare m.fl. och även möjligheter att delta i workshops, spännande föreläsningar och mycket mer.

 

Campus Vänner är en ideell förening och vårt arbete möjliggörs av engagerade medlemsföretag från regionen som med sin närvaro skapar ingångar för studenter att vidareutvecklas genom allt från motiverande stipendier till verklig arbetslivserfarenhet. Vår organisation startade 2010, är belägen i centrala Helsingborg och har idag 60 medlemsföretag.

 

Missa inte att också bli en del av oss! Som student är allting gratis.

NYHETER I JOBBVÄG

Nu söker en kommun i nordvästra Skåne en eller två studenter som kan arbeta deltid med deras digitala kanaler. Är du en av dem? Skicka intresseanmälan till: maja.lemner@campusvanner.se

Är du student, nyexaminerad eller ska göra ex-jobb? Lämna gärna din spontanansökan till Granitor genom att scrolla ned via denna länk: http://www.granitor.se/properties/om-oss/jobba-hos-granitor-properties/spontanansokan. Där finner du ett antal förslag på ämnen som bland annat passar exempelvis ingenjörsutbildningen. 

HÖSTENS event

Håll utkik för kommande evenemang!

  Campus Vänners hemsida.png

  Hemsida​

  Campus Vänners instagram.png
  LinkedIn.png

  Instagram

  LinkedIn

  Har du några frågor?

  Kontakta Campus Vänner direkt!

  Tack för ditt meddelande!

  bottom of page