Agora-dagen

Agora-dagen är en nätverkspunkt där studenter från service management, strategisk kommunikation och modevetenskap får möjlighet till att knyta goda kontakter med näringslivet.

AD.jpg

Agora-dagen är en av Helsingborgs största arbetsmarknadsdagar för samhällsvetare och har funnits sedan år 2003. Mässan går av stapeln i mars/april varje år och äger rum på Campus Helsingborg. Agora-dagen är en nätverkspunkt där studenter från Service Management, Strategisk Kommunikation och Modevetenskap får möjlighet till att knyta goda kontakter med näringslivet.

Agora-dagen har cirka 40 utställande företag och organisationer samt flera olika aktiviteter, så som inspirerande föreläsningar, workshops, CV-granskning och mycket mer. Förutom alla de tips och kontakter som studenterna bär med sig efter dagen får många av studenterna en anställning på något av företagen eller organisationerna.

Utöver att du som student kan vara med och njuta av dagen kan du även välja att engagera dig i alla dess former som har med Agora-dagen att göra. Om du har ett härligt driv och vill vara med och forma Agora-dagen kan du ansöka om att vara med i projektgruppen. Det finns även möjlighet att endast engagera dig under dagen som staffare och skaffa dig god erfarenhet inom det område som passar just dig.

I år är du välkommen till Campus Helsingborg för att ta del av Agora-dagen 22:a april. Vill du veta mer om Agora-dagen 2022? Håll dig uppdaterad på InstagramFacebook eller LinkedIn!

Läs broschyren för årets spännande aktiviteter härDet kommer bland annat vara CV-workshop, thesis/research topic workshop, bingo och mycket mer.

Företag som vill vara en del av Agora-dagen 2022 kan läsa mer om priser etc här!

agora dagen 2022.jpeg
AD3.jpg
AD2.jpg