Agora-dagen

Agora-dagen är en nätverkspunkt där studenter från service management och strategisk kommunikation får möjlighet till att knyta goda kontakter med näringslivet.

AD.jpg

Agora-dagen är en av Helsingborgs största arbetsmarknadsdagar för samhällsvetare och har funnits sedan år 2003. Mässan går av stapeln i Februari/Mars varje år och äger rum på Campus Helsingborg. Agora-dagen är en nätverkspunkt där studenter från Service Management och strategisk kommunikation får möjlighet till att knyta goda kontakter med näringslivet.

Agora-dagen har cirka 40 utställande företag samt flera olika aktiviteter, så som inspirerande föreläsningar, karriärcoachning, CV-granskning och mycket mer. Förutom alla de tips och kontakter som studenterna bär med sig efter dagen får många av studenterna en anställning på något av företagen.

Utöver att du som student kan vara med och njuta av dagen kan du även välja att engagera dig i alla dess former som har med Agora-dagen att göra. Om du har ett härligt driv och vill vara med och forma Agora-dagen kan du ansöka om att vara med i projektgruppen. Det finns även möjlighet att endast engagera dig under dagen som staffare och skaffa dig god erfarenhet inom det område som passar just dig.

Vill du veta mer? Kolla in www.agoradagen.se!

AD3.jpg
AD2.jpg